beste-bedrijf

Beste Beveiligingsbedrijf 2015

Tijdens de landelijk Veilig Wonen dag op 21 april 2015 is P-WORKS Beveiliging verkozen tot Beste Beveiligingsbedrijf van Nederland 2015. Deze bijeenkomst was georganiseerd voor 280 Erkende PKVW en 81 Erkende NBR bedrijven. De dag stond bol van de nieuwste inbraaktechnieken en tientallen bedrijven lieten hun nieuwste producten zien.

De heer van Weelden (directeur P-WORKS) “Dit is de allereerste keer dat we genomineerd waren. Er dan meteen met de eer vandoor gaan, maakt het extra leuk. Als team doen we al jaren ons uiterste best en zetten onze klant altijd centraal. Dit is een mooie bekroning op onze inzet. Super trots!” Dit jaar bestaat P-WORKS 15 jaar, je mag dus spreken van een bijzonder moment. Levi Hellings vervolgt: “We hebben bij onze klanten in al die tijd slechts één inbraak gehad, dat zal vast wel mee hebben geholpen bij de verkiezing. En ja, tuurlijk ben ik blij dat ik bij het Beste Beveiligingsbedrijf van Nederland werk. Volgend jaar winnen we weer!”

Landelijk veilig wonen dag

P-WORKS won in de categorie bouwkundige beveiliging, beveiliging volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen en Nationale BeveiligingsRichtlijn. Een onafhankelijke jury van het Beveiligingscentrum nomineerde zes van de ruim 300 beveiligingsbedrijven in Nederland. De dag stond niet alleen in het teken van het Beste Beveiligingsbedrijf, maar ook de nieuwste producten tegen inbraken werden getoond. “Alleen door steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste inbraakmethoden kunnen we ervoor zorgen dat onze klant veilig woont” aldus Paul van Weelden.

P-WORKS

Al 15 jaar is P-WORKS elke dag bezig met veilig wonen. Zij probeert er al jaren voor te zorgen dat inbrekers geen kans van slagen meer hebben. “We zijn zo blij met de prijs dat we deze met trots in de winkel neerzetten” zegt Levi Hellings met een glimlach. “Het blijft leuk om te zeggen dat het Beste Beveiligingsbedrijf van Nederland zicht bevindt in Waddinxveen, wie had dat gedacht.”